fbpx

Pista VMax Cluj

Este timpul pentru cursă! Pe lângă podurile care adaugă un nou element de dificultate pe pista supraetajată, sunt și multe viraje de complexitate diferită care te forțează să stai concentrat 100% și să gândești în avans fiecare mișcare.

Pe circuit ai parte de depășiri palpitante, drifturi în acul de păr și viteză mare cu butonul de boost apăsat. Sună super palpitant, nu? Este cu siguranță una dintre cele mai intense experiențe de pilotaj pe care le găsești în Cluj.

Play Video

Karturi

SODI RSX2

Sistemul de ultimă generaţie de reglare a scaunului, volanului şi pedalelor îţi asigură confortul în timp ce motorul asincron fără perii şi bateriile pe Litiu îţi oferă maximum de putere şi autonomie.

Sodi RSX2 este noul etalon pentru karturile electrice de pe piață, prezentând cele mai recente progrese tehnologice și electronice de la Sodikart.Beneficiind de noua tehnologie patentată EASY DRIVE ®️, RSX2 oferă un confort de conducere inegalabil.

Echipat cu un nou motor care este silențios decât predecesorul său și cu ultima generație de baterii cu litiu, Sodi RSX2 are o putere sporită și are o autonomie de o oră la viteza standard. Noul motor sincron, care vine din lumea auto, are un control integrat al puterii. Designul său nou și modern, combinat cu volanul F1, îi va mulțumi pe toți șoferii. Sodi RSX2 este cel mai eficient, fiabil și de succes kart electric de nouă generație de pe piață.
Modelul respectă regulamentele directivei 2006/42/CE şi respectă cerinţele următoarelor documente de referinţă: NFS52-002, Regulile FFSA tehnice şi pentru siguranţă în karting, Recomandările CIK-FIA pentru kartingul recreaţional.

Safety

De cele mai multe ori centrele de go-kart utilizează cauciucuri vechi pentru a atenua un posibil impact, însă aceste sisteme improvizate au rezultate limitate. La VMax siguranța este pe primul loc, de aceea circuitul este dotat cu ultima generație a sistemului de protecție al barierelor laterale oferit de PGK Design, lideri mondiali în sisteme inovative de siguranță și revoluționari în domeniul de karting indoor.
Cursa este permanent monitorizată de către un specialist pe cele 28 de camere instalate pe traseu. În cazul unui incident karturile pot fi controlate de la distanță, ele pot fi incetinite sau oprite, evitând astfel situațiile periculoase. Totodată pista conține și un sistem de safety flags similar cu cel din Formula 1, complet automatizat, care va atenționa piloții dacă se apropie de un viraj unde s-a produs un incident și la nevoie îi va încetini sau opri kartul. Aceste sisteme funcționează perfect împreună pentru a creea cea mai sigură experiența posibilă.

Sisteme automatizate si race control

Tehnologie

Tehnologia PROSLIDE®

SODI KART foloseste tehnologia „Proslide”, care presupune inconjurarea karturilor cu o bara de protectie din plastic masiv si reduce astfel pericolele cauzate de loviturile in bariere sau rasturnarea kartului in cazul unui impact.

HEAD SYSTEM® - Dispozitiv de absorbtie

SODI KART a patentat HEAD SYSTEM®: un dispozitiv care permite partii frontale a kartului sa se distorsioneze si sa absoarba energia unui impact frontal.

Protectie a pedalelor

Acest sistem previne apasarea ambelor pedale ( acceleratie si frana) simultan. In plus, ajuta la prevenirea supraincalzirii placutelor de frana si ambreiaj, reducand astfel uzarea prematura a componentelor.

Centura de siguranta in 3 puncte

Centura in trei puncte este special gandita pentru a oferi protectie in caz de impact.

Acoperirea integrala a kartului

Elementele kartului sunt special concepute pentru a acoperi toate partile fierbinti sau care se rotesc in lateralele kartului, reducand astfel riscul de arsura sau agatare.

Acoperirea integrala a podelei

Modelul SODI RSX este special gandit pentru a oferi protectie picioarelor soferilor, prin acoperirea integrala a podelei si a mecanismului volanului.

Semnalizator LED la franare

Semnalizatoarele rosii integrate pe lateralele kartului se aprind instant atunci cand pedala de frana este apasata, reducand sansele unui potential impact.

Incarcare / blocare

Acest sistem impiedica orice miscare a karturilor in timpul alimentarii cu energie, lucru ce previne eventualele daune ale incarcatorului sau cablurilor, dar si ale soferului sau karturilor.